Gazdag Tibor utánpótlás-vezető a serdülő, valamint U15-ös csapataink teljesítményét értékelte. 

IMG 9530

 

Gazdag Tibor: Összességében mindkét csapatommal egy nagyon nehéz szezont tudhatunk magunk mögött, ami nem csak fizikailag volt megterhelő a srácoknak, hanem fejben is. 

A serdülőkkel és az U15-ös korosztállyal is a másodosztály helyett az élvonalban indultunk a fejlődés szempontjából. A két osztály teljesen más „kávéház”, ezt a srácok meg is tapasztalták mind fizikailag mind pedig pszichikailag, de tegyük azért hozzá, hogy egy évvel fiatalabbak is voltunk a kiírt korosztálynál.

Ennek ellenére a szezon második felére összeszedettebben, lendületesebben és okosabban kézilabdáztunk mindkét korosztállyal és külön öröm az egész klubnak, hogy több fiatal is meghívót kapott a serdülő korosztályos kiválasztókra, akiknek külön is jár a gratuláció.

Összességében mind a két csapat szorgosan dolgozott, aminek igazán a jövő évben lehet meg az eredménye.

 

IMG 9587

 

Egy kiegyensúlyozott teljesítménnyel szeretnénk a középmezőny valamelyik helyét elcsípni, persze ez függ az ellenfelek átalakulásától, átigazolásaitól is, de a mi célunk edzőként a gyerekek fejlődése, amihez minden adott.

Az utánpótlás helyzete stabil, amit mi sem mutat jobban, hogy a serdülő korosztályban két csapatot kell indítani a nagy létszám miatt.

Ezúton szeretném megköszönni a srácok egész éves munkáját, és azt, hogy ilyen nehéz helyzetekben, az előző évekhez képest úgymond eredménytelenebb szituációkban sem adtak fel és dolgoztak becsülettel. Ha továbbra is így dolgoznak, akkor annak meglesz az eredménye!

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk