Serdülő, valamint U15-ös csapatunk szezonját elemeztük.

IMG 0607

 

Az első osztály nyugati csoportjában szereplő serdülőink a 13. helyen fejezték be a bajnokságot, egyaránt két ponttal lemaradva a 11. és 12. helyen végző Tatabányától és Váctól.

A lejátszott 26 mérkőzésen 6 győzelmet és 20 vereséget könyvelhettünk el, 511 gólt lőttünk és 677 gólt kaptunk a szezon során.

Szoros mérkőzésekben nem volt hiány, sajnos hét alkalommal is mindössze 1 vagy 2 góllal maradtak alul a mieink.

További érdekesség, hogy a megszerzett pontjaink kétharmadát tavasszal szereztük meg, amikor négy alkalommal is sikerült győztesen elhagynunk a pályát.

A bajnokság során Szíjártó Máté volt a legeredményesebb játékosa a mieinknek 94 góllal, rajta kívül Varga Martin 78, Skoda Levente pedig 62 találattal került fel a házi góllövőlista képzeletbeli dobogójára.

 

IMG 9583

 

A serdülőkhöz hasonlóan Gazdag Tibor által irányított U15-ös csapatunk – új korosztályként - szintén az első osztályban szerepelt az elmúlt idényben.

A nyugati csoport alapszakaszát két győzelemmel záró mieink a rájátszást az alsóházban töltötték, ahol 14 mérkőzésen 10 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget szenvedtünk el.

Ezzel a mutatóval az alsóház harmadik legjobb csapataként végeztünk, ami összesítésben a 11. helyet jelenti a 16 csapatos mezőnyben.

Az összesített góllövőlista élén Horváth József Gellért végzett 104 góllal, megelőzve a 97 gólt jegyző Horváth Pétert, aki fiatal kora miatt még az U14-es csapatunkban is szerepelt.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk