Vegyes hetet zártak fiataljaink.

IMG 0035

 

Baranyai Norbert ifjúsági csapata a legutóbbi héten a Nemzeti Kézilabda Akadémia otthonában vendégeskedett és egy szorosabb első félidő után végül tíz góllal maradtak alul a bajnokság éllovasával szemben (33:23). A találkozón Brezovszky Barnabás és Csabai Barnabás Gergely 6-6 góllal volt a mieink legeredményesebb játékosa. 

 

Az ifjúságiakhoz hasonlóan serdülő csapatunk is Balatonbogláron szerepelt az elmúlt fordulóban, Gazdag Tibor alakulata sajnos nagyarányú vereséggel zárt az akadémisták ellenében (39:14).

 

Győzelemmel zárt a megyei bajnokságban szereplő második csapatunk, fiataljaink szombaton hazai környezetben a Balatonboglár ellen tudtak győzni (31:24).

 

U14-es alakulatunk a legutóbbi nagyatádi versenyhétvégén – Horváth Péter gólerős játéka ellenére - a Százhalombatta (20:30), majd a PLER (26:33) ellen is alulmaradtak, így a felsőházi fordulókat győzelem nélkül zárták a mieink.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a folytatásban a 7-12. helyek valamelyikéért szerepelünk majd, melynek első állomására március 23-án Orosházán kerül sor.

 

U12-es csapatunk Keszthelyen szerepelt az elmúlt hétvégén.

Vörös Károly tanítványai a hazaiak ellen 23:13-ra, míg a Komló ellen 19:15-re tudtak nyerni, így 12 mérkőzés után már 9 győzelemnél járnak fiataljaink.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk