Több játékosunk is meghívót kapott hazája válogatottjába.

2020 European Mens Handball Championship

 

A június első fele nem mindenkinek szól majd a pihenőről, hiszen többek között ekkor rendezik majd a 2020-as Eb-selejtezők zárómérkőzéseit.

A szűk magyar keretbe – Vasics Márkó sérülése okán – nem került csurgói játékos, a tartalékok között ott van azonban új jobbátlövőnk, Leimeter Csaba is.

A magyar csapat egy érdi, majd kecskeméti edzőtárbor után június 12-én Szlovákiában szerepel, míg 16-án Olaszországot látjuk vendégül, a mieink munkáját pedig továbbra is segíti kiváló fizioterapeutánk, Gazda Ferenc.

Szlovénia legjobbjai ugyanezeken a napokon előbb Lettországba látogatnak, majd hazai pályán fogadják Észtországot, az egyelőre bővített keretben pedig ezúttal is ott van Rok Zaponsek.

Fehéroroszország számára sorsdöntő találkozók jönnek, hiszen számukra a hátralévő – Bosznia és Hercegovina, valamint Finnország elleni – találkozókon már nem nagyon fér be vereség.

Aleh Astrashapkin eddig két mérkőzésen szerepelt a sorozatban, a bő keretben pedig ismét megtalálhatjuk jobbátlövőnket.

 

Bosznia és Hercegovina bő keretébe Hadziomerovics Gafar is meghívót kapott, a már említett Fehéroroszország elleni mérkőzés után ők Csehország ellen zárják a selejtezőket.

 

A magyar B válogatottban Szeitl Erik révén egy csurgói játékos szerepel, ők már tegnap elkezdték a felkészülést a június 15-i és 16-i lengyel B válogatott elleni mérkőzésekre.

A magyar junior válogatott a júliusi spanyolországi világbajnokságra készül, Kerkovits Gyula pedig továbbra is ott van Gyurka János keretében.

Fiataljaink a C csoportba nyertek besorolást, itt az ellenfeleink Portugália, Horvátország, Brazília, Bahrein és Koszovó lesznek.

 

336 Spain 2019 logo 600x337

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk