Gregor Potocnik a horvát PPD Zágráb csapatából igazol Csurgóra.

IMG 0896

 

A 27. születésnapját augusztusban ünneplő Potocnik Celjében nevelkedett, sok bajnoki és kupaarany mellett több alkalommal szerepelt a Bajnokok Ligája csoportkörében is.
A balátlövő poszton, valamint a védelem közepén bevethető kézilabdázó 2016 és 2018 között a Gorenje Velenje csapatát erősítette, ahol többek között együtt szerepelt Alem Toskiccal valamint Rok Zaponsekkel is.
A jelenleg is futó szezonban a horvát bajnok és kupagyőztes Zágráb csapatában szerepelt, a Bajnokok Ligájában a sikeres csoportkör után a Final Fourba is bejutó Vardar Szkopje búcsúztatta őket a legjobb 16 között.
Új igazolásunk 14 alkalommal szerepelt eddig a szlovén felnőtt válogatottban, a 2018-as Európa-bajnokságon 8. helyen végzet a nemzeti csapattal.

 

Gregor Potocnik és klubunk 1+1 éves szerződést kötött egymással, ő klubunk – Leimeter Csaba, Pallag Péter és Gebhardt Ádám után - idei utolsó nyári igazolása.

 

IMG 297211

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

spirit auto logo

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    spirit auto logo     HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk