Vezetőedzőnkkel beszélgettünk legfőképpen a szezon eddigi részéről.

img 0162

 

Holtversenyben a negyedik helyen telelünk 18 megszerzett ponttal. Miként értékelnéd a bajnokság eddigi részét?

Nyilván sosem lehetünk elégedettek. Az látszik, hogy az itthoni mérkőzéseken sokkal magabiztosabbak vagyunk, mint az idegenbeli találkozóinkon, ami főként a védekezésünkön látszódik.

Azt gondolom szép sorozatot produkáltunk szeptembertől, hiszen a veszprémi vereség óta csak decemberben jött az első vereségünk Tatabányán, igaz, sajnos ezután fejet kellett hajtanunk a Szeged előtt is.

A legfájóbb a kövesdi Magyar Kupa vereség az ősz folyamán, de ha kicsit pontosabbak és fegyelmezettebbek lettünk volna Komlón és Egerben, akkor nem egy ponttal jöhettünk volna haza ezekről a mérkőzésekről.

Voltak azonban szép és magabiztos győzelmeink, amelyek közül egyik sem volt sétagalopp vagy könnyű kategória, bárkivel is játszottunk.

 

Említetted már, hogy a Magyar Kupában sajnos hamar búcsúztunk. Hogy láttad a mezőkövesdi találkozót?

Ezen a mérkőzésen nagyon sok hibát vétettünk, olyanokat amelyek nem voltak az ősz folyamán jellemzőek ránk.

Harmat gyenge támadójáték és még gyengébb védekezést produkáltunk.

Fájó vereség, de tanulnunk kell belőle, mivel tavasszal Mezőkövesden lesz az első idegenbeli mérkőzésünk, főleg annak tükrében, hogy a télen tovább erősödött a hazai együttes, így nagyon nehéz találkozóra kell készülnünk.

 

img 0494000

 

A harmadik "fronton", a Liga Kupában eddig veretlenek vagyunk. Mennyire voltak szerinted kötelezőek ezek a találkozók és hogy látod fiataljaink szereplését?

A kötelező győzelmek, mindig nehezek, így nem is ennek a tudatában léptünk pályára, hanem próbáltunk minél több játéklehetőséget biztosítani azoknak, akik kevesebbet játszanak a bajnokságban.

A csoportból való továbbjutást tűztük ki célként, ami sikerült is, de azt tudni kell, hogy nem mindig a legerősebb összeállításban szerepeltek az ellenfeleink. Az utolsó Liga Kupa mérkőzéseinken már masszív csapatként szerepeltünk, egészen hatékony támadójátékkal és egyre hosszabb ideig tartó jó védekezéssel.

  

A tavasszal szinte mindegyik fő riválisunkkal idegenben játszunk. Mit vársz a folytatástól?

Úgy gondolom, hogy még sok van ebben a csapatban, amit nem mutattunk meg, jönnek fel a fiatalabb játékosaink, remélem ez csak tovább folytatódik és így egyre színesebbek lehetünk.

Nem lesznek a tavasz folyamán könnyű mérkőzéseink, akár itthon, akár idegenben játszunk majd, de megpróbáljuk megtartani az ősszel megszerzett pozíciónkat.

 

Mit lehet tudni a téli felkészülésünkről? Mikor kezd a csapat?

A csapat január 7-én kezdi meg a felkészülést.

Napi két edzéssel készülünk majd, rögtön az elején már a junior válogatotthoz utazunk, az első hétvégén pedig az utolsó Liga Kupa csoportmérkőzésünket is lejátszuk.

Ezután még három edzőmérkőzés szerepel a programban, majd érkezik az Telekom Veszprém az első tavaszi fordulóban.

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

Spirit Auto LOGO

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    Spirit Auto LOGO      HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk