Legutóbb négy éve sikerült ilyen jól a szezon első fele.

IMG 2096

 

Kedden egy meglehetősen hosszú őszt zártunk le, a szeptember eleji kezdés óta 19 tétmérkőzést játszott csapatunk, mely 13 bajnoki, 5 Liga Kupa és 1 Magyar Kupa találkozóból tevődik össze.

Az összesített mérleg 13 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség, utóbbiak közül kétségtelenül a Mezőkövesd elleni kupakiesés a legfájóbb, hiszen ezen kívül csak a minden téren előttünk járó Tatabánya, Szeged és Veszprém trió múlta felül a mieinket.

A bajnokságban 18 pontot gyűjtöttünk eddig, amely hat egységgel több mint a tavaly ilyenkor megszerzett pontjaink.

Ez a mutató számunkra – holtversenyben, ám jobb egymáselleni mutatóval – a negyedik helyet jelenti, a verseny azonban rendkívül szoros a legjobb hatba kerülésért.

Bajnoki találkozóinkon átlagban 27 gólt lövünk és 26 gólt kapunk, utóbbi mutatón sokat ront a Veszprémtől kapott 32 és a Szegedtől kapott 36 gól.

IMG 2095

 

Góllövésben a Vasics, Astrashapkin, Cehte hármas áll az élen 87, 56 és 44 góllal, szerb-magyar jobbszélsőnk pedig nem csak a házi, hanem a bajnokság összesített góllövőlistáját is vezeti.

A Liga Kupában eddig 100%-os mutatóval menetelünk, és mivel megnyertük a csoportunkat, így az is eldőlt, hogy a D csoport második helyezettjével játszunk majd csoportmérkőzések után.

Ebben a sorozatban Hanusz Egon 30, Nagy Szabolcs pedig 24 góllal számít a legeredményesebb csurgói játékosnak.

Mint már említettük, a Magyar Kupában Mezőkövesden búcsúztunk a további fordulóktól, sajnos ezen a találkozón semmi sem jött össze a megérdemelten nyerő hazaiakkal szemben, így zsinórban két Final Four után most a negyedik kör jelentette a végállomást.

 

statisztika

 

Támogatóink

Primont logo

 

smallpatik es varga logo

 

mendan logo

 

szzrt logo

 

tippmix logo

 

dravanatura logo

  

smalldrava coop logo

 

stier pinceszet logo

 

Spirit Auto LOGO

 

HummelLogos

 

lv logo

 

Támogatóink

Primont logo               smallpatik es varga logo               mendan logo         szzrt logo           tippmix logo

 

dravanatura logo        smalldrava coop logo        stier pinceszet logo    Spirit Auto LOGO      HummelLogos           lv logo

 

Partnereink

csurgo logo        csurgotv logo   csvmrg logo       logo smaller hu            mtva cskk